Nya vanor och ny riktning i livet

crwth Terapi 0 Comments

Terapi och coaching i samma paket, för dig som verkligen vill förhålla dig till tillvaron på ett annat sätt, leva på ett annat sätt. Vad skapar mening för just dig? Under elva träffar arbetar du, med mig som guide, fram mot den förändring som du vill se i ditt liv. Läs mer om förändringspaketet.

Tala utan panik, höstens kurser

Tala utan panik, höstens kurser

crwth Kurs 0 Comments

Den populära kursen Tala utan panik fortsätter under hösten 2016, både grund- och fortsättningsnivå. Alla har vi upplevt oron att tala inför grupper eller tilltala främlingar. Kursen vänder sig till alla som vill lära sig bättre hantera dylika situationer. Kursen görs i samarbete med Folkuniversitetet. Läs mer: Tala utan panik, grundkurs. Tala utan panik, fortsättningskurs. Tid: Onsdagar 18:30 till 21:00. Kursstart: 14 …

Andra upplaga av Inte samma måne via Amazon

Andra upplaga av Inte samma måne via Amazon

crwth Bok, Musik 0 Comments

Inte samma måne finns nu i en andra reviderad upplaga tillgänglig via Amazon. Boken handlar om uppbrott och separationer och är en både personlig beskrivning och en teoretisk guide. Läs mer om boken och se en musikvideo. Musiken släpps som separat skiva med titeln Not the Same Moon på samtliga stora tjänster för strömmande musik, bla. iTunes och Spotify:    

Familjerådgivning

crwth Terapi 0 Comments

Familjerådgivning erbjuds i samarbete med A Capella Familjerådgivning HB. A Capella består av fyra specialister inom par- och familjebehandling och erbjuder professionell hjälp vid samlevnadskonflikter. Ring eller e-posta för att boka tid eller för mer information. Läs mer här om familjerådgivning.

Inte samma måne, bok och måne

Bok & CD Inte samma måne

crwth Bok, Musik 0 Comments

Nu finns boken på Amazon och musiken på Apples iTunes och Spotify m.fl. Inte samma måne är en generös, personlig och ovanlig bok med nitton ballader på en cd. Berättad, komponerad och uttryckt av och med Mia Sandberg. Boken handlar om att avsluta en relation eller ännu värre bli avslutad. Hur gör vi, hur blir det och hur skulle man kunna göra istället? …